Wie zijn wij?

Innerdaddy Foundation is ontstaan uit een ambitie om jongeren een rolmodel te willen bieden, die niet iedereen altijd heeft. Innerdaddy Foundation is in beginsel opgericht door Orlando Marcus en Natascha Abdoel, die beide op jonge leeftijd hun vader zijn verloren. Hierdoor merkten zij dat ze hierdoor een rolmodel misten in hun leven. Nu willen zij dit rolmodel voor jongeren zijn en hen in laten zien hoe ook zij een rolmodel kunnen zijn voor anderen. 

Orlando en Natascha hebben in 2018 een pilot gedraaid, waarbij zij met een groep jongeren op zomerkamp zijn geweest naar Rockanje. Hierna hebben zij vanaf 2018 tot op heden thema avonden en activiteiten georganiseerd. De wil om meer voor de jongeren te betekenen, is hieruit ontstaan en samen met de twee oudste van de groep (Roshan Landsmark en Ashwin Lindo) zijn zij in 2019 de Innerdaddy Foundation gestart.

De Innerdaddy Foundation staat voor het empoweren van jongeren, van multiculturele afkomst. Om de jongeren in hun kracht te zetten, willen wij jongeren kennis laten maken met hun eigen ik. Om dit te bereiken, willen wij ze, door middel van activiteiten, hun eigen identiteit laten vormen. Dit kan zijn door op kamp te gaan, in een nieuwe omgeving en hier te werken aan de beste versie van henzelf of themabijeenkomsten organiseren, waarbij taboes worden besproken. Dit gebeurt door middel van situatieschetsen. De komende drie jaar willen wij ons focussen op de sociale en mentale weerbaarheid van jongeren. Hierbij willen wij aandacht besteden aan de fysieke, mentale en spirituele aspecten.